top of page

Bereken eenvoudig de ORT met Emyris!

Bijgewerkt op: 5 jan. 2021

Planningen kosten vaak veel tijd, vooral als een bedrijf veel medewerkers heeft. Daarnaast heb je te maken met urenregistraties en uurlonen. Bij veel bedrijven wisselen de tarieven per dagdeel. Een beveiliger verdient bijvoorbeeld meer in de weekenden dan doordeweeks. Je krijgt te maken met de ORT, oftewel Onregelmatigheidstoeslagen. Binnen Emyris hebben we een functie geïntegreerd waarbij deze ORT automatisch berekend wordt. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor relaties.


Voor medewerkers

Bij veel bedrijven krijg je te maken met onregelmatigheidstoeslagen. Dit kan per bedrijf verschillen. Binnen Emyris kun je zelf alle onregelmatigheidstoeslagen instellen. De percentages van de toeslagen kun je zelf bepalen, net als de tijden, dagen en data waarop je wil dat deze toeslagen gehanteerd worden. Wanneer je onderscheid wil maken in functies, dan kun je werken met rollen. Hierdoor kun je makkelijk kiezen bij welke medewerker welke toeslagen worden gehanteerd. Al deze instellingen worden doorgerekend in de urenregistratie. Het is dus een kwestie van eenmalig instellen en alles wordt doorberekend zoals jij dat hebt ingesteld. Je kan dit natuurlijk aanpassen wanneer jij wil, zodat het altijd past bij jouw bedrijf.


Voor relaties

De functie voor onregelmatigheidstoeslagen is niet alleen voor medewerkers, maar ook voor relaties. Wanneer je werkt met relaties, zoals partijen die jou inhuren, kun je ook onregelmatigheidstoeslagen instellen. Net als bij de medewerkers kun je zelf alles bepalen en instellen naar jouw wensen. Het handige aan deze functie is dat het doorberekend wordt naar alle facturen. Er hoeft niet langer gerekend en nagekeken worden welke uren gewerkt zijn. Via de urenregistratie is eenvoudig te zien welke uren gewerkt zijn en op welke van deze uren een onregelmatigheidstoeslag zit. Net als dat je per medewerker kan instellen welke toeslagen zij krijgen, kun je dit ook met relaties. Je bepaalt uiteindelijk zelf welke onregelmatigheidstoeslagen er gehanteerd worden bij jouw relaties.


Het eenvoudige aan de functie binnen Emyris is dat je nooit meer alles hoeft na te kijken en door te rekenen. Je vult het eenmalig in en het wordt door het volledige systeem doorgerekend. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar alle toeslagen waar jouw medewerkers recht op hebben. Daarnaast weet je altijd zeker dat jouw medewerkers de juiste uitbetaling krijgen op basis van hun gewerkte uren en dat de facturen voor jouw relaties altijd op orde zijn.


Wil je meer informatie over Emyris? Neem dan snel contact met ons op via 0314 – 760 710 of mail naar sales@deviske.nl. Je kunt ook bij ons terecht voor een vrijblijvende demo waarin we samen gaan kijken hoe Emyris het beste ingericht kan worden voor jouw bedrijf.

19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page