top of page

Offertes in jouw huisstijl!

Offertes worden verstuurd, offertes worden ontvangen. Ook binnen Emyris hebben we een functie gemaakt waarin offertes makkelijk opgemaakt worden. Zo hoef je niet langer in Microsoft Office een aparte offerte te maken van alle diensten die jij verleent aan jouw relaties. In deze blog gaan we dieper in op het maken van offertes.

Hoe werkt de functie?

In Emyris is de functie offertes maken ingesteld zodat je eenvoudig offertes kan opmaken voor jouw relaties. Als eerste worden er diensten aangevraagd in Emyris of via jouw bedrijf. Deze diensten zijn vaak voor een opdrachtgever die jouw organisatie inhuurt. Denk hierbij aan beveiligers, verkeersregelaars of horecapersoneel op een evenement. Deze medewerkers en jouw bedrijf worden hier natuurlijk voor betaald. Hiervoor stuur je een offerte over de kosten hiervan. Een offerte binnen Emyris is snel gemaakt. Dit komt doordat alle gegevens binnen Emyris al aanwezig zijn, waardoor er automatisch een offerte opgemaakt kan worden. Deze offertes kun je eenvoudig maken met offerte-sjablonen die vanuit Microsoft Office geïntegreerd zijn. Hierdoor wordt het maken van een offerte voor iedereen mogelijk. De offerte is natuurlijk onderdeel van jouw marketing en moet daarom volledig passen bij jouw bedrijf. Daarom kunnen sjablonen makkelijk opgemaakt worden in Microsoft Word en overgezet worden naar Emyris. Hierdoor sluiten de offertes altijd naadloos aan op jouw huisstijl. Je kunt verschillende sjablonen opslaan in Emyris, zodat je altijd een specifieke offerte hebt voor een bepaalde klant of opdracht.

Offertes gebruiken

De functie offertes in Emyris is niet alleen gericht op bestaande relaties. Ieder bedrijf is op zoek naar nieuwe relaties, waardoor het ook mogelijk is om prospects een offerte te sturen. Al deze contacten zijn makkelijk op te slaan binnen Emyris. Wanneer een offerte verstuurd is, zal deze blijven staan in dossieritems. Zo blijft alles op één plek en raak je nooit iets kwijt.

Wanneer je een offerte wil opstellen, is er een makkelijk rekenblad. In het rekenblad kun je alle kosten inzien en toevoegen aan jouw offerte. Niet alleen de kosten voor een dienst staan erin, maar ook de kosten voor materialen en andere redenen tot kosten. Hierdoor wordt er eenvoudig een berekening gemaakt en wordt de offerte voor jou klaargezet.

Als alles klaar is en de offerte af is, kun je ervoor kiezen om deze te verzenden. Het is vanuit Emyris mogelijk om de offerte uit te printen of te versturen. Je bent door het gebruik van Emyris sneller en eenvoudiger aan het werk. Alles staat in een systeem en je bent nooit meer iets kwijt. Ideaal voor ieder bedrijf, ook dat van jou!

Wil jij ook tijd besparen bij het maken van jouw planning, offertes en andere administratie? Neem dan snel contact met ons op via sales@deviske.nl of bel naar 0314 – 760 710

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page