top of page

De ideale app voor jouw werkrooster!

Eerder schreven we al een blog over de Emyris app voor de backoffice. Vandaag gaan we alle voordelen bekijken van de Emyris app voor de medewerkers. Onze planningsmodule is namelijk niet alleen zeer gebruiksvriendelijk voor de backoffice, maar ook voor al jouw medewerkers.


Diensten

De Emyris app is er niet alleen voor de backofficemedewerkers. Er is een aparte app speciaal voor de medewerkers, waarin zij alle gegevens altijd kunnen inzien. Een groot voordeel hiervan is dat alle medewerkers altijd hun planning bij de hand hebben. Via je smartphone kun je eenvoudig inloggen in de Emyris app en zien voor welke diensten je bent ingedeeld. Ook kun je via de app jezelf inschrijven voor een dienst, wanneer er nog niet genoeg medewerkers in staan. Zo heb je als medewerker nooit meer een computer nodig om je diensten te controleren. Je kan altijd waar en wanneer je wil via je smartphone je rooster bekijken.


Verlof

Via de Emyris app kunnen de medewerkers ook eenvoudig hun verlofdagen bekijken. Zo weten zij altijd wanneer zij verlof hebben aangevraagd en of deze goedgekeurd is. Daarnaast is er een functie om de medewerkers de mogelijkheid te geven om zich afwezig te melden. Zij kunnen via de kalender aangeven wanneer zij afwezig zijn. Dit is altijd op basis van goedkeuring door de backoffice. Wanneer zij deze goedkeuring krijgen, staan deze dagen ook bij verlof.


Declaraties

Soms krijg je te maken met extra kosten tijdens een dienst of wanneer de medewerkers zelf hun reiskosten kunnen declareren. Daarom is er een functie binnen de Emyris app waar de medewerkers zelf hun kosten kunnen declareren. Hierbij kun je eenvoudig een verzoek insturen met eventuele foto van een factuur/bonnetje en deze versturen naar de backoffice. Doordat het in de Emyris app kan, kan het altijd en overal. Zo kunnen medewerkers snel en makkelijk hun kosten declareren meteen na een dienst.


Andere functies

Binnen de Emyris app zijn nog meer functies te vinden. Zo kunnen berichten ontvangen worden, gedeelde documenten en uitgeleend materiaal bekeken worden. Alle medewerkers zijn altijd en overal op de hoogte door het gebruik van de Emyris app.


Wil jij nou ook meer weten over Emyris of een vrijblijvende demo krijgen? Neem dan snel contact op met ons via 0314 – 760 710 of mail naar sales@deviske.nl. We helpen je graag met al je vragen en proberen Emyris zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw organisatie.

38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page