top of page
Preview software planning

PREVIEW EMYRIS

Een korte preview van jouw toekomst...
Aanmeldscherm preview planning

Aanmelden

Iedere medewerker krijgt een eigen login om zich te kunnen aanmelden bij Emyris. Via het aanmeldscherm logt je in bij onze planningsmodule. 

Diensten inplannen

Via onze planningsmodule kun je makkelijk medewerkers inplannen. Deze diensten kunnen zij inzien via de computer of via de app. Het is mogelijk om hierbij meldingen in te stellen. Zo krijgt iedere medewerker een melding wanneer zij ingepland zijn voor een nieuwe dienst.

Planning korte termijn
Planning lange termijn
App planning medewerkers
Lijst medewerkers gegevens
Contactgegevens medewerkers

Profielen

Iedere medewerker wordt opgenomen in jouw planningssysteem. Daarnaast kun je ook een overzicht houden van freelancers, zzp'ers en relaties. Voor elke partij kan een apart profiel aangemaakt worden, zodat het voor jou overzichtelijk blijft.

App voor iOS en Android

Uiteraard beschikt Emyris over een app. Deze is gratis te downloaden. De app is te gebruiken voor zowel iOS als Android. De app geeft je toegang tot alle functionaliteiten van de software. Het is mogelijk om meldingen te versturen over nieuwe indelingen en veranderingen. 

 

Om het te gebruiken moet je beschikken over een autorisatie. Deze autorisatie is makkelijk in te scannen met een QR-code. Hiermee hebben zowel planners als medewerkers, zzp'ers, inhuurpartijen en opdrachtgevers toegang tot het portaal.

App voor frontoffice

Frontoffice

App voor backoffice

Backoffice

Draaiboek evenementen theater

Theaterdetails

Theaterdetails geeft een overzicht weer van extra informatie met betrekking tot de theatervoorstelling. Zo wordt bij het aantal bezoekers gelijk de juiste hoeveelheid medewerkers berekend. Zo weet je snel en overzichtelijk de tijden en heb je toegang tot alle details.

Offertes, facturen en meer...

Emyris biedt veel meer functionaliteiten. Het is mogelijk om offertes en facturen op te stellen. Daarnaast kun je makkelijk inkooporders opstellen en kunnen jouw relaties jou eenvoudig bereiken door middel van Emyris. Zij kunnen nieuwe opdrachten naar je insturen en hoeven hiervoor niet meer te bellen. 

Het is mogelijk om snel met medewerkers te communiceren, berichten te sturen en veranderingen door te voeren. Je houdt makkelijk alle contracten met relaties bij en beschikt over alle informatie in één systeem.

 

Welkom in jouw toekomst.

Offerte applicatie
Factureren applicatie
bottom of page