top of page

Nieuwe functie bij Emyris!

Voor Emyris zijn we weer bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe integratie, NFC! Door het toevoegen van NFC aan de Emyris planningsmodule zijn er veel nieuwe mogelijkheden. Ontdek nu alle voordelen van NFC voor jouw planningsmodule.

Wat is NFC?

NFC (Near Field Communication) is een draadloze manier om kleine hoeveelheden data uit te wisselen binnen een straal van 10 centimeter. Een chip in je mobiele telefoon communiceert met een ander NFC-apparaat, zoals betaalsystemen, of smartphones, zoals de iPhone . Het enige wat je hoeft te doen is met je telefoon een ander NFC-apparaat aan te raken. Je kunt dan meteen data uitwisselen, zoals het uitvoeren van een betaling of het delen van documenten. Doordat de NFC-lezer is ingebouwd in je telefoon hoef je geen app meer te downloaden om een NFC-tag te lezen. Je hoeft ook geen wachtwoord in te voeren, waardoor het erg toegankelijk is.

Wat kun je er allemaal mee?

De toevoeging van NFC aan Emyris zorgt ervoor dat de medewerkers makkelijk al hun taken kunnen uitvoeren. Er zijn diverse manieren om NFC te gebruiken in de beveiligings-, verkeersregelaars en evenementenwereld. Een voorbeeld hiervan in de beveiligingswereld is het bewaken van een object of locatie. Een beveiliger loopt zijn gebruikelijke ronde door een pand. Daarbij loopt de beveiliger een vaste route en komt hij/zij langs NFC-tags die op de muur hangen, zoals bijvoorbeeld naast een nooddeur. Op het moment dat er wordt gescand, verschijnt er een pop-up waarbij gevraagd wordt om de nooddeur te controleren of het goed dicht zit. De beveiliger voert de gegevens in, welke later terug te vinden zijn in Emyris. Zo vergeten jouw medewerkers en jij nooit meer iets!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page