top of page

Gooi je planning om en start met Emyris!

Bijgewerkt op: 23 sep. 2020

Een evenement organiseren, een grote groep medewerkers naar diverse locaties sturen. Er gaat veel planning aan vooraf. Met een Excel-bestand de organisatie regelen is tijdrovend en onoverzichtelijk. Daarom is er een planningsmodule ontworpen, Emyris.

Emyris is speciaal ontworpen voor de werelden van beveiliging, verkeersregelaars, evenementen en schouwburgen. In deze wereld wordt veel geregeld en georganiseerd, waarbij planning één van de belangrijkste aspecten is. De kracht van Emyris zit hem in het overzichtelijk plannen. Emyris zorgt voor tijdsbesparing. Aan de hand van jouw medewerkers en beschikbare ZZP’ers/inhuurpartijen kun je snel jouw diensten uitzetten. Dit kan zowel via de webapplicatie, als via de apps in zowel de Google Play store als de Apple app store. Uiteraard kan een medewerker als coördinator of aanspreekpunt worden aangewezen.

Daarnaast blinkt Emyris uit op de mogelijkheden van gebruik. Emyris kan gebruikt worden zowel via een webapplicatie, als via de apps in zowel de Google Play Store als de Apple App Store. Er kunnen pushmeldingen verstuurd worden naar medewerkers over nieuwe diensten, nieuwe beschikbaarheid maar ook veranderingen in het rooster. Communiceren kan makkelijk via een direct berichtje, waardoor het achteraf mailen overbodig is. Via de webapplicatie heb je een totaal overzicht die je te allen tijde kan raadplegen. Zowel voor de organisatie, als voor de medewerker zelf!

We zijn iedere dag bezig met het verbeteren van Emyris en de mogelijkheden uitbreiden. Jouw wensen en behoeften zijn daarin belangrijk. We kunnen Emyris volledig afstemmen op jouw organisatie. Zo is bijna iedere planningsmodule uniek, omdat het op basis van jouw wensen wordt ingedeeld. Iedere klant heeft andere behoeften en wij van Emyris begrijpen dit maar al te goed.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op via 0314 – 760 710 en vraag een demo aan. Tijdens deze demo worden de huidige functionaliteiten nog duidelijker en kun je jouw wensen en behoeften aangeven. Hierdoor heb je altijd het perfecte planningspakket, speciaal voor jouw bedrijf.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page